Novosti

Page 1 of 22  > >>

15.04.2020.
Kategorija: Općenito
Poslao: zsu_zapresic

prema informacijama dobivenim od Ispostave HZZ-a u Zaprešiću, Potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID-19) dodjeljuju se i udrugama.

Potpora se dodjeljuje u iznosu od 4.000,00 kuna za mjesec travanj i svibanj po radniku koji radi u punom radnom vremenu, odnosno srazmjerni dio po radniku prema broju sati rada u nepunom radnom vremenu.

Sve informacije o potporama dostupne su na sljedećim poveznicama:

https://www.hzz.hr/

 

http://mjere.hr/mjere/potpore-ocuvanje-radnih-mjesta/

 

 

Molim Vas da podnesete zahtjev za dodjelu navedene potpore jer time možete olakšati rješavanje kako vlastitog, tako i općeg problema nelikvidnosti izazvanog smanjenjem poslovne aktivnosti uslijed epidemije.

 

HZZ do petka 17.04. ne zaprima zahtjeve. Dakle, možete ih slati od sljedećeg tjedna, ali pazite da ne prekoračite rok za predaju zahtjeva za 4. mjesec.

 

 

Novosti

20.05.2020.

Raspis natječaja za izbor predsjednika i dopredsjednika Zajednice sportskih udruga grada Zaprešića.


 

 

Kategorija: Općenito
Poslao: zsu_zapresic
Sukladno članku 53 statuta ZSU-a Zaprešić pozivamo sve zainteresirane da u roku od 15 dana u ured Zajednice dostave svoju prijavu sa programom rada, životopisom i potpisima 1/3 skupštinara. Na skupštini će također biti i izabran Izvršni odbor na prijedlog novoizabranog predsjednika.
Prethodna stranica: Galerija  Sljedeća stranica: Kontakt